onze missie

 

Hou je van wijn? Dan ben je bij WineCab aan het juiste adres. Op een enthousiaste manier  stimuleren wij elke wijnliefhebber om meer te weten te komen over de intrigerende wereld van wijn. In leuke en boeiende lessen ontdek je nieuwe wijnen, nieuwe smaken en nieuwe streken. Kom proeven van de boeiende diversiteit van wijn en leer bewuster genieten.

trainingen & activiteiten

Ontluikende wijnrank

Wijncursus voor beginners

Je houdt van wijn en je wil er meer over weten? Je bent op zoek naar een goede basis die je zal helpen om
betere keuzes te maken op restaurant of in de winkel? Dan is deze cursus iets voor jou !

Themacursus voor liefhebbers

Je bent gepassioneerd door wijn, je weet er al iets over maar je wil je verdiepen in bepaalde streken, bepaalde druivensoorten of bepaalde types van wijnen. In onze themacursus belichten we één thema in één of meerdaagse sessies.

TasteCabs voor proevers

“No thrills – no frills”.
Korte thematische proefsessies om nieuwe wijnen te leren ontdekken.
Steiermark

Wijnreizen

Korte uitstapjes naar Europese wijngebieden, om de regio, de wijnbouwers en de plaatselijke gastronomie te leren ontdekken en bourgondisch te genieten.

samenwerking

 

Je bent wijnhandelaar en je wil je klanten iets extra aanbieden? Je wil als bedrijf voor je klanten of voor je personeel ludieke en educatieve wijnsessies organiseren? Dat kan. WineCab verzorgt met plezier cursussen of sessies op maat van jouw organisatie.

Wijnhandelaar

Je verkoopt wijn en je wil je klanten meer bieden? Wat denk je van een wijncursus met jouw wijnen? Bespaar jezelf tijd en moeite: WineCab organiseert cursussen voor jou.

Samen selecteren we de wijnen uit jouw gamma die overeenstemmen met de leerdoelen van de cursus. De prijs van de cursus wordt in samenspraak bepaald op basis van het aantal deelnemers en de kostprijs van de wijn.

Bedrijf

Je wil een ludieke én educatieve proefsessie organiseren voor je klanten en/of je team? Samen bespreken we zowel de inhoud als de wijnen voor een boeiende proefsessie en maken we er een geslaagde activiteit van.

Je merkt dat je personeel interesse heeft in wijn? Organiseer dan in je bedrijf een wijncursus na de uren. Deze extra netwerkmomenten  zorgen voor nog meer verbondenheid en een nog betere teamspirit.

Meer weten?, contacteer ons.

interesse in onze activiteiten ?

  • Wil je op de hoogte worden gehouden van onze toekomstige activiteiten ?
  • Wil je met ons samenwerken ?
  • Heb je een prangende vraag ?

Laat dan hier je e-mailadres en/of telefoonnummer achter en we contacteren je zo snel mogelijk !

volg ons op sociale media

contacteer ons !

14 + 9 =