Wijnreizen

Ontdek nieuwe gebieden, intrigerende wijnen en geniet.

Dagtrip

Belgische Wijnen

Wijn in België ? Ja, ook in België wordt er wijn verbouwd. En met succes: jaar na jaar haalt Belgische wijn een hoger niveau. De beste Belgische wijnen kunnen zelfs de internationale concurrentie moeiteloos aan. En dat verdient de nodige aandacht. Na het succes van onze Belgische wijntrip in 2017, hebben Huis VossenVinilegium en WineCab de krachten opnieuw gebundeld en organiseren we op zaterdag 22 september 2018 een unieke daguitstap: een reis naar de Belgische wijn met een bezoek aan 2 toonaangevende Belgische wijndomeinen, onder leiding van 2 enthousiaste en kundige wijnlesgevers. Interesse?

Tip: wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Wat staat er op het programma?

Deze interessante dag is goed gevuld. Samen trekken we richting Heuvelland en bezoeken we  het eerste  Belgische topdomein van één van de jongste wijnbouwers van België, Entre-Deux-Monts. Hier krijgen we een rondleiding en proeven we een eerste keer van een selectie uitgelezen wijnen. In restaurant Terminus (Watou) genieten we van een bistronomische lunch met aangepaste wijnen, geselecteerd door Pieter Verheyde, gereputeerd sommelier (ex-Hof van Cleve***) . Vervolgens zijn we te gast in het domein D’Hellekapelle. Ook hier leren we meer over moderne wijnbouw en ontdekken we enkele voortreffelijke wijnen. De hele dag staan de 2 enthousiaste wijnkenners, Patrick Michielsens van WineCab en Stijn Verleyen van Vinilegium, je met raad en daad bij.

Dagoverzicht

08:45 – Verzamelen aan station Brussel-Zuid

09:00 – Vertrek met de bus vanuit Brussel, uitleg over Belgische wijnen tijdens de busreis

10:30 – Aankomst bij Wijndomein Entre-Deux-Monts, begeleide rondleiding en proeverij

12:30 – Bistronomische lunch in Watou, met een begeleide proeverij van enkele aangepaste wijnen

15:30 – Aankomst bij D’Hellekapelle, begeleide rondleiding en proeverij

19:00 – 19:30 – Verwachte aankomst Brussel-Zuid

Prijs en inschrijving

Voor 129 euro, inclusief BTW, neem je deel aan deze boeiende dagtrip. Deze prijs is all-in: vervoer met een comfortabele reisbus, uitgebreide lunch, degustaties, dranken bij de maaltijd en professionele begeleiding. Reisverzekering en/of annulatieverzekering zijn niet inbegrepen.

Deze reis zal doorgaan zodra het minimum aantal deelnemers van 25 personen is bereikt. Voor de algemene en bijzondere voorwaarden voor deze trip, klik hier.

Schrijf je in!

Vul het formulier hiernaast in. Na je inschrijving zal je per e-mail de betalingsgegevens krijgen.

Zodra je hebt betaald, is jouw plaats verzekerd!

Heb je nog vragen over deze trip ? Stel je vraag en wij contacteren je binnen de 48 uur.

Van harte dank !

Contacteer ons !

Algemene voorwaarden

3 + 2 =